Nejnovější recenze ze sekce Hokejové chrániče loktů
- perfektní ochrana
- dobrý systém uchycení - chránič perfektně drží a nepřetáčí se
- příjemná vnitřní vyplň, která také rychle vysychá
- dobrá pohyblivost
- suché zipy by mohly lépe držet
Produkt jsem zvolil na základě kladných recenzí jak přímo od firmy x-hokej jak i od uživatelů. Ochrana perfektní, zpracování také na slušné úrovni. Pro mé hobby využití naprosto dostačující. Produkt určitě doporučuji.
- levné a kvalitní
- zatím jsem žádné nenašel
za skvělou cenu spousta muziky, parádně sedí, dobře ochrání a zároveň moc neomezují pohyb
Plně vyhovuje,
- Moje první chrániče a nemůžu si na ně stěžovat.
- Trochu neforemné, ale OK
OK
- desing
skusenost
- lokty orchrání dobře
- materiál
S loktama jsem byl velmi spokojený a lokty ochrání dobře. Bohužel se ovšem po druhém zápase vytrhla prostřední guma na suchý zip. Lokty mi byly vyměněny za nový kus, tak doufám, že to byl jen špatný kus a budou sloužit déle...
- Perfektně padnou.
Tento produkt jsem si vybral,neboť za tu cenu mají dobré vlastmosti.Zkušenost velmi dobrá chrání a jsou vzdušné.Doporučuji všem.
- Relativně dobrá ochrana, celkem dobře drží na lokti.
- Suchý zip přes loketní jamku se při stažení na těsno odlepuje, suchý zip přes předloktí nelze pořádně utáhnout - není kam přilepit, plocha je velmi malá a pásek mi tak zavazí při oblékání dresu o který se zadrhává. Vyřešil jsem jeho ustřižením.
Oproti předchozímu modulu 3500 High, které jsem měl několik let, se zlepšila ochrana lokte, chránič je výrazně masivnější a pevnější, ale i těžší. Nebýt problémů s utažením přes loketní jamku, ale zejména přes předloktí považoval bych lokty za dobré. Použití na hobby hokej.
- sedí
super
- Skvělá cena, kvalitní zpracování
Dostupné a kvalitní lokty.
- skvělý poměr cena - kvalita
bez připomínek
- výrobky uvedené firmy znám a používám je
chrániče plní velmi dobře svůj účel konstrukčně i cenově
spokojenost
Cena
Jsou úzké
Suchý zip je krátky
Raději kupovat věrší velikos
- Jsou velmi slabounce vycpané, téměř vůbec.
Na obrázku vypadaly lokty úplně jinak, proto jsem je objednala, ale přišly úplně jiné, nebo je to zkreslující obrázek. Neřekla bych, že to jsou lokty vhodné pro hokejistu. Bohužel ne.
- perfektně sedí (mám silnější ruce)
- nejsou dostatečně masivní
Pro hobby hokej doporučuji.
- Obepíná i celé před-zápestí, čili dobře chrání ruku. Jsou i delší, takže vykrývají hluchá místa mezi rukavicí a loktem. Jsou celkově robustnější a lépe tak chrání před např. před seknutím než třeba Easton 75S.
- Mají příliš špičatý loket ze spoda, takže při pádu mají tendenci se následně sesmeknout. Kdyby byly plošší, jako jiné modely, bylo by to lepší.
Obepíná i celé před-zápestí, čili dobře chrání ruku. Jsou i delší, takže vykrývají hluchá místa mezi rukavicí a loktem. Jsou celkově robustnější a lépe tak chrání před např. před seknutím než třeba Easton 75S. Mají příliš špičatý loket ze spoda, takže při pádu mají tendenci se následně sesmeknout. Kdyby byly plošší, jako jiné modely, bylo by to lepší.
S chrániči Tackla dlouhodobá spokojenost
- dobé pro širší ruku
Sedí dobře
Zobrazuji 81 - 100 ze 112 recenzí « Předchozí 1...2 3 4 [ 5 ] 6 Další »